Wie zijn wij eigenlijk?

Meestal zijn wij druk met werk maar zodra we tijd hebben trekken wij er op uit om mooie stukjes van de wereld te zien.

Met onze motor
Bij mooi weer rijden we rondjes met onze grote motor over kleine en bochtige wegen. Vaak met een leuke groep vrienden en soms gewoon met ons tweetjes. Vaste onderdelen zijn de DAHN-rit (Doet Alles Het Nog) door de Eifel in het voorjaar, een weekje toeren in het voorjaar over  de Alpen van Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië of Italië. Ieder najaar een weekend HAHN-vol rit (Houdt Alles Het Nog vol). Tussendoor hebben we natuurlijk nog de “het is mooi weer en we hebben tijd” momenten waarop we de motor starten. Je vindt wat meer plaatjes op onze website.

Onder water
Tegenwoordig mogen wij ook de onderwater wereld gaan verkennen. Na een aantal lessen en ‘afzwemmen’ in de Beldert bij Zoelen hebben wij ons duikbrevet gehaald. Dit gaat zeker een mooie aanvulling opleveren op onze reizen door Azië. Naast snorkelen kunnen we nu ook het diepe in…..

Steden en dorpjes
Eenmaal per jaar bezoeken wij samen met goede vrienden wel ergens een mooie stad in Europa. Londen, Parijs, Rome, Wenen, Lissabon, Amsterdam, Hoorn, Utrecht, Barcelona, Athene en Maastricht hebben we de laatste jaren bezocht en de ‘to do list’ is nog lang en staat vol met nieuwe uitdagingen.

Heel ver weg
Als we genoeg gespaard hebben gaan we ook wat verder weg. In 2016 maakten we een schitterende rondreis door Maleisië, in 2017 bezochten we Sri Lanka en inmiddels hebben wij ook mogen genieten van Sulawesi, Java, Bali en Flores (Indonesië). Wij zijn er nog niet uitgekeken en hopen in de toekomst meer van Azië te mogen zien.

Reis dagboek
Op deze website houden we tijdens en na onze reizen een soort dagboek bij met foto’s en korte verslagen. Uiteraard alleen als daar gelegenheid voor is met beschikbaar internet en vooral tijd (en zin). Wij zijn erg op onze privacy gesteld en daarom is ons weblog alleen toegankelijk voor vrienden en bekenden. Je leest dit, dus je kent ons. Wil jij weten hoe onze reizen er uitzien vraag dan toegang tot ons weblog, registreer je eenvoudig op de registratiepagina. 

Reacties op de berichten zijn uitgeschakeld. Reageren op berichten is mogelijk via whatsapp of e-mail (vinden wij leuk), zo houden we dit blog overzichtelijk voor iedereen. Je ontvangt kort na registratie en acceptatie bericht met je inloggegevens op het opgegeven e-mailadres.

Veel plezier!

Wij behouden ons het recht voor om zonder opgave van reden registratieverzoeken te weigeren.